Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 68
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 83
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 31
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 77
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 71
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 64
FRUŻELINA JEŻYNOWA
Frużelina jeżynowa do tortu to słodki, jeżynowy dodatek do kremu w torcie. Na blogu znajdziecie również pyszny mus z jeżyn do tortu. Polecam również żelkę z jeżyn. Obserwuj SP’ na FB i INSTAGRAMIE, aby nie przegapić przepisów! Składniki na frużelinę jeżynową: 150 g jeżyn świeżych/mrożonych 20-25 g cukru, do smaku 2-3 łyżeczki soku z cytryny, do smaku 10 g mąki ziemniaczanej + 1,5 łyżki zimnej wody Jeżyny umieszczamy w rondelku. Dodajemy cukier i sok z...
Przepisy z bloga
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 88
Smaczny krem maślany do tynkowania tortu to temat... ⇖ 40
Jak pokroić tort? Krojenie tortu dla niektórych może... ⇖ 50