Frużelina wiśniowa

Doskonaly dodatek do deserow takich jak nalesniki, gofry czy lody.400 g wydrylowanych wisnikilka lyzek cukru do smakuczubata lyzka maki ziemniaczanejWisnie przelozyc do garnka, dodac cukier i gotowac az zaczna sie rozpadac. W 1/2 szkl rozpuscic make ziemniaczana i wlac do gotujacych sie wisni. Mieszac az zacznie gestniec.Tak przygotowana fruzeline mozna uzyc od razu lub przechowywac w lodowc...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 9
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 109
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 734
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 544
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6127
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 751
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2011
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 241
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204