Frużelina wiśniowa

Doskonaly dodatek do deserow takich jak nalesniki, gofry czy lody.400 g wydrylowanych wisnikilka lyzek cukru do smakuczubata lyzka maki ziemniaczanejWisnie przelozyc do garnka, dodac cukier i gotowac az zaczna sie rozpadac. W 1/2 szkl rozpuscic make ziemniaczana i wlac do gotujacych sie wisni. Mieszac az zacznie gestniec.Tak przygotowana fruzeline mozna uzyc od razu lub przechowywac w lodowc...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 12
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 8
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 22
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 755
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 555
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6164
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 766
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 803
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 341
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 235
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 225