Frużelina wiśniowa

Doskonaly dodatek do deserow takich jak nalesniki, gofry czy lody.400 g wydrylowanych wisnikilka lyzek cukru do smakuczubata lyzka maki ziemniaczanejWisnie przelozyc do garnka, dodac cukier i gotowac az zaczna sie rozpadac. W 1/2 szkl rozpuscic make ziemniaczana i wlac do gotujacych sie wisni. Mieszac az zacznie gestniec.Tak przygotowana fruzeline mozna uzyc od razu lub przechowywac w lodowc...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 112
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 752
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 555
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6161
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 766
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204