Ganache – najczęstsze problemy.
Źródło: https://smartbake.pl/ganache-najczestsze-problemy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ganache-najczestsze-problemy
Co zrobić gdy podczas przyrządzania ganache, coś pójdzie nie po naszej myśli? Poniżej przedstawiam kilka najczęściej występujących problemów przy wykonywaniu ganache. Jak zlikwidować grudki w ganache? Jeśli w Twoim kremie pojawiły się grudki lub nierozpuszczone części czekolady, a masa jest już chłodna, wystarczy podgrzać całą mieszankę w mikrofalówce przez 5 –...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 10
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 14
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 11
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 9
Rolada biszkoptowa z jabłkami to jedno z tych ciast,... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 330
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 321
Szarlotka z kremem i kokosową posypką to popisowe ciacho... ⇖ 874
Brownie z truskawkami to pyszne ciasto biszkoptowe, które ... ⇖ 846
Tort owocowy z topperem powstał z okazji dnia dziecka. W... ⇖ 887
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 60
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 47









































