Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 6
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 11
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 12
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 71
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 18
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 11
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 601
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 632
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1618
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 805
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 752
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 687
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 333
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 322









































