Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 11
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 12
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 18
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 14
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 13
Przepis na wyśmienity wafel kokosowy w wersji bez cukru.... ⇖ 15
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 650
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 663
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1658
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 799
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 613
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 517
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 458
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 421
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 297









































