Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 10
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 77
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 16
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 17
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 621
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 648
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1635
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2132
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1148
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 993
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 900
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 885
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 647









































