Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 7
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 12
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 12
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 44
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 174
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 633
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 653
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1642
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 339
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 242
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 174
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 135
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 129
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 53







































