Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 9
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 25
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 98
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 20
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 18
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 20
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 11
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 88
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 631
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 652
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1642
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 320
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 191
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 98
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 88
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 64
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 53
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 44







































