Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 9
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 8
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 8
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 15
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 611
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 636
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1625
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1884
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1100
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 927
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 858
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 809
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 506









































