Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 2
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 15
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 24
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 657
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 665
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1661
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1685
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 942
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 595
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 571
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 534
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 441









































