Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 10
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 7
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 22
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 21
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 19
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 592
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 626
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1609
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 690
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 501
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 240
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 191
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 171









































