Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 6
Thanksgiving is all about gathering around the table and... ⇖ 8
Thanksgiving is all about gathering around the table with... ⇖ 8
Ah, Thanksgiving desserts! There’s nothing quite like... ⇖ 8
Sernik kokosowy bez pieczenia kilka chwil pracy i możesz... ⇖ 8
Picture this: a crisp autumn day, the smell of roasted... ⇖ 8
28.10.2025 Magda Stir fry z kurczakiem i dynią brzmi... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 582
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 612
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1595
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 890
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 586
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 460
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 419
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 416
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 401









































