Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 9
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 13
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 13
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 19
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 15
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 672
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 677
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1670
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3444
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2254
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1622
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 892
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 811
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 803
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 758
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 752









































