Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 12
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 11
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 11
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 11
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 21
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 10
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 18
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 15
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 634
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 654
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1643
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 368
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 277
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 245
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 224
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 179
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 162
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 77
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































