Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 14
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 18
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 10
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 10
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 650
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 664
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1658
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1140
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 622
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 540
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 524
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 466
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 425
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 411
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 309









































