Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Szarlotka zawijana to pyszna i efektowna wariacja na temat... ⇖ 8
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 9
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 8
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 622
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 649
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1637
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2160
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 1000
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 899
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 673









































