Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 10
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 13
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 21
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 20
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 20
Szybki piernik to ciasto, które zrobisz dosłownie „przy... ⇖ 182
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 620
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 646
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1634
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2103
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1142
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 981
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 887
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 873
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 630









































