Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
13.12.2025 Magda Ta piernikowa owsianka z piekarnika to... ⇖ 10
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 19
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 13
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 12
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 652
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 664
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1658
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1220
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 633
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 550
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 531
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 477
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 437
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 431
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 419
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 315









































