Ganache
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/ganache/
Ganache to francuska nazwa na połączanie aksamitnej mieszanki czekolady i śmietanki kremówki. Ten czekoladowy krem, który głównie wykorzystywany jest do tynkowania tortów, ale nie tylko. Równie świetnie sprawdza się jako krem do babeczek, czy też jak The post Ganache appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 9
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 12
Ten jabłecznik to idealne ciasto na rodzinne spotkania i... ⇖ 16
Przewożenie tortów i ciast wbrew pozorom nie musi być... ⇖ 8
Jesteś na redukcji i obawiasz się, aby początek nowego... ⇖ 16
Ciasto Kajmakowa Rozkosz to pyszne i proste ciasto z masą... ⇖ 22
19.12.2025 Magda Ten sernik z kruszonką i żurawiną ma... ⇖ 25
Jeżeli udało Ci się wskoczyć na dietę i masz na koncie... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 667
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 671
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1664
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2269
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2020
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1388
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 809
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 724
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 654
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 631
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 613









































