Najnowsze przepisy
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 4
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 10
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 7
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 24
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 18
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 19
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 36
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 24
Gęś konfitowana

Gęś, a dokładniej noga gęsi.Pomimo, że nie jem mięsa, robię kaczkę i gęś konfitowaną, zazwyczaj na Święta albo w listopadzie, a kiedy już zrobię, zjadam odrobinę, bo tak lubię ten sposób przyrządzania. Konfitowanie to francuska metoda polegająca na powolnym gotowaniu mięsa w tłuszczu. Może to być tłuszcz gęsi, a dla kaczki kaczy, oczywiście, ja używam dobrego...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 494
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 430
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 516
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 437
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 408
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 472
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 488
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 447
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 503
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 145
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 38
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 36
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 27