Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 7
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 27
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 29
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 28
Gibanica z nadzieniem z mięsa mielonego wołowego
Gibanica jest to potrawa kuchni balkanskiej, przekaska z ciasta zwanego kora z nadzieniem z sera ale pysznie smakuje rowniez z innymi nadzieniami np. z miesa mielonego.Znakomicie ciasto kora zastepuje ciasto filo.Dzis przedstawiam pomysl kuchni Czarnogory.Danie jest pyszne i nie raz do niego wrocicie, polecam.Gibanica z nadzieniem z miesa mielonego wolowego.ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....
Przepisy z bloga
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 66
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 27