Gołąbki pekińskie.

Dziś pokażę Wam delikatniejszą odsłonę klasycznych gołąbków. A dlaczego? Otóż zmienimy kapustę! Co nam trzeba? 1 duża kapusta pekińska 300ml koncentratu pomidorowego 600g mięsa mielonego- z szynki 150g ryżu 2 jajka 4 łyżki bułki tartej sól i pieprz garść suszonych grzybków 0,5l wody Robimy! Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Lekko studzimy....
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 135
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204