Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 10
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 11
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 8
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 8
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 19
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 21
Gołąbki pekińskie.

Dziś pokażę Wam delikatniejszą odsłonę klasycznych gołąbków. A dlaczego? Otóż zmienimy kapustę! Co nam trzeba? 1 duża kapusta pekińska 300ml koncentratu pomidorowego 600g mięsa mielonego- z szynki 150g ryżu 2 jajka 4 łyżki bułki tartej sól i pieprz garść suszonych grzybków 0,5l wody Robimy! Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Lekko studzimy....
Przepisy z bloga
Proste i pyszne babeczki, które zrobicie w kilka... ⇖ 43
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1465
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 773
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 747
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 503
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 415
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 320