Gołąbki w Sosie Pieczarkowym
Źródło: https://www.dzisjagotuje.pl/2018/01/goabki-w-sosie-pieczarkowym.html
SKŁADNIKI:1 glowka kapusty700g miesa mielonego2 duze cebuleplaska lyzka solilyzeczka pieprzubulion do gotowania golabkowSOS PIECZARKOWY:250g pieczarek1 cebula2 lyzki masla1-2,5 szkl. bulionulyzka maki2 czubate lyzki smietanyWYKONANIE:1. Kapuste wlozyc do zamrazarki na jakies 3-4dni, dzieki temu zmieknie i nie musimy jej obgotowywac do sciagania lisci.2.Cebule podsmazyc na masle, nastepnie dodac m...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 4
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 5
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 9
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 13
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 23
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Czasem najlepiej smakują proste desery, a przygotowanie... ⇖ 857
Na pewno wiele z nas próbowało popularne ciastka Cantucci... ⇖ 730
Jednym z moich ulubionych dań jest kebab <3 więc dziś... ⇖ 1078
Chyba każdy z nas uwielbia tradycyjne ciasto kruche...... ⇖ 850
Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie muszę to... ⇖ 819
Ciasto z makiem bardzo często pojawia się u mnie w domu,... ⇖ 804
Gdy pogoda nie dopisuje, takie właśnie danie się wpisuje... ⇖ 875
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 477
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 396
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 375
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 363
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 235
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234









































