Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2024/09/goabki-z-kasza-jeczmienna-i-miesem.html
Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Glinik Średni, gmina Frysztak, powiat strzyżowski Moim zdaniem różnorodność podkarpackich gołąbków jest tak duża, a ich smak bywa tak wyjątkowy, że to właśnie gołąbki powinny być symbolem naszego regionu. Zachęcam do kultywowania starych tradycji kulinarnych i zapoznawania się z tymi, które odchodzą powoli w cień. Nie wszystkie przepisy naszych babek są wyszukane, nie wszystkie przyciągają...
Najnowsze przepisy
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 15
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 123
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 34
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 26
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 98
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 483
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 491
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 356
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 184
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181








































