Gołąbki z mięsem i ryżem – tradycyjny przepis babci

Gołąbki z mięsem i ryżem to danie, które kojarzy się z domowym ciepłem i tradycją polskiej kuchni. Miękkie liście kapusty otulające farsz z mielonego mięsa, ryżu i przypraw, duszone w aromatycznym sosie pomidorowym, to prawdziwy comfort food. Ten przepis, przekazywany z pokolenia na pokolenie, jest prosty do wykonania, a jednocześnie pełen smaku. Warto spróbować go …
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Nie zawsze mamy czas (albo chęć), by wieczorem stać przy... ⇖ 84
Chcesz zamrozić borówki amerykańskie, ale nie wiesz jak?... ⇖ 119
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 127
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 114
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204