Najnowsze przepisy
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 4
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 12
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 19
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 22
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 23
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 50
Gołąbki z młodej kapusty

Petarda! <3Skladniki:1 mloda kapusta200 g ryzu500 g miesa mielonego z lopatki wieprzowej2 lyzki masla2 lyzki maki700 ml mleka1 peczek koperkusol, pieprzPrzygotowanie:Liscie wycinamy, lekko sparzamy.Ryz gotujemy al’ dente. Mieszamy z miesem mielonym, doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Na kazdy lisc ukladamy farsz, zawijamy i ukladamy w naczyniu zaroodpornym.Maslo rozgrzewamy, dodajemy make, d...
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 75
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 44
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 78
Pomysł na treściwe bezmięsne danie. Od razu zaznaczę,... ⇖ 73
Jest taki utwór zespołu Czarno-Czarni o tytule Jedzą... ⇖ 67
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 673
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 475
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 342
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123