Gołąbki z młodej kapusty

Petarda! <3Skladniki:1 mloda kapusta200 g ryzu500 g miesa mielonego z lopatki wieprzowej2 lyzki masla2 lyzki maki700 ml mleka1 peczek koperkusol, pieprzPrzygotowanie:Liscie wycinamy, lekko sparzamy.Ryz gotujemy al’ dente. Mieszamy z miesem mielonym, doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Na kazdy lisc ukladamy farsz, zawijamy i ukladamy w naczyniu zaroodpornym.Maslo rozgrzewamy, dodajemy make, d...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 102
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 64
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 60
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 64
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 49
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276