Gołąbki
Źródło: https://lena-gotuje.blogspot.com/2021/04/goabki.html
Tradycyjne gołąbki z mięsem mielonym, białką kapustą, bez ryżu z sosem pomidorowym i koperkiem.Składniki:1 kg mięsa mielonego,kapusta biała - średniej wielkości główka,1 kg mięsa mielonego,2 cebule,pęczek koperku,sól, pieprz, majeranek,przecier pomidorowy 180 g,bulionPrzygotowanie:Kapustę parzymy w gorącej wodzie - zagotowujemy duży garnek wody - tak, aby kapusta...
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 17
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 12
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 20
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 39
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 25
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 59
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 68
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 68
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 90
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 81
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 66
Pyszne danie jednogarnkowe z dynią, marchewką i papryką.... ⇖ 101
Danie, które lubię jeść na obiad - makaron w wersji... ⇖ 71
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 79
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1805
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1181
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 666
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 613
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 488
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 480
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 463









































