Golonko po bawarsku długo duszone w sosie na ciemnym piwie. Rozpływa się w ustach. PRZEPIS

Tak zrobiona golonka zadowoli największych smakoszy. Jest długo duszona w bardzo aromatycznym sosie na bazie ciemnego piwa z dodatkiem musztardy. Mięso samo odpada od kości, rozpływa się w ustach i jest bardzo aromatyczne. Przepis na golonko po bawarsku Składniki: 2 golonki przednie, 5 ząbków czosnku, 2 większe cebule, 500 ml ciemnego piwa, 3 łyżeczki gładkiej […] Artykuł Golonko po bawarsku długo duszone w sosie na ciemnym piwie. Rozpływa się w ustach. PRZEPIS pochodzi z...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 19
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 17
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 364
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 360
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3775
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 417
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 640
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204