Najnowsze przepisy
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 17
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 13
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 14
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 19
Golonko zapiekane w piwie, czyli golonka prawie po bawarsku
Golonka po bawarsku w jasnym piwieGolonka to niezwykle smaczny kawałek mięsa z wielką kością, otoczony równie dużą ilością tłuszczu. Sekret przygotowania dobrej golonki to czas – czas gotowania mięsa w wywarze jarzynowym, marynowania oraz pieczenia. Polecam ten przepis na golonko w piwie – jest prosty i zawsze się udaje :)
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 89
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 237
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 357
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 359
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 426