Gorące kanapki z bakłażanem i Ndują

Nduja to miękka, pikantna kiełbasa pochodząca z południowego regionu Włoch – Kalabrii. Charakteryzuje się intensywnie czerwonym kolorem, który zawdzięcza kalabryjskim papryczkom chili, będącym jednym z jej głównych składników. Nduja, której używam w tym przepisie, to wersja pakowana w słoiki z dodat...
Najnowsze przepisy
Winogrono Winorośl od dawna kojarzy się z ciepłymi... ⇖ 11
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 14
Kaszotto z Warzywami(*SERIA FIT*)Kaszotto z pęczaku z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 37
Figi zapiekane z serem feta i boczkiem to idealny pomysł... ⇖ 41
Śliwki, zarówno w słodkich wypiekach, jak i w daniach... ⇖ 45
Czasami to właśnie najprostsze dania smakują najlepiej... ⇖ 52
Fasolka szparagowa w sosie serowym z kluskami śląskimi to... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2179
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 380
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 359
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 359
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 329
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 311
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 304