,,Góralski kotlet z oscypkiem i borówką’’
Źródło: http://podrozwkulinaria.pl/goralski-kotlet-z-oscypkiem-i-borowka/
Dziś góralski akcent w mojej kuchni! Pyszne połączenie kurczaka i oscypka ze słodką borówką. Słony oscypek nadaje potrawie ciekawy, intensywny smak, sprawi, że danie nabierze zupełnie innego charakteru. Zachęcam do spróbowania mojego kotleta z oryginalną, góralską nutą! Składniki: 1 filet 1 oscypek 1 ząbek czosnku 4 łyżki borówki Stovit jajko bułka tarta sól, pieprz...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 11
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 20
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 33
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 18
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 25
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 17
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Wykwintny, elegancki sernik na specjalne okazje. Pyszny i... ⇖ 253
Wielkanoc bez mazurka to nie to samo. Dlatego nie ma na co... ⇖ 329
Wielkimi krokami zbliża się koniec roku, a wraz z nim... ⇖ 218
Świąteczna, imprezowa przekąska na jeden kęs, czyli... ⇖ 272
Zapraszam po pyszne i bardzo sycące żeberka w kapuście... ⇖ 229
Jeżeli chcecie zaskoczyć bliskich podczas tych wiosennych... ⇖ 417
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1859
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1251
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 745
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 609
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 494
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 473









































