Gotowanie bez marnowania – jak wykorzystać resztki jedzenia
Źródło: https://noweja.pl/gotowanie-bez-marnowania-jak-wykorzystac-resztki-jedzenia/
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej żywności jest marnowana lub wyrzucana każdego roku Gotowanie z resztek znacząco ogranicza marnowanie żywności, oszczędza pieniądze i chroni środowisko Praktycznie każdy produkt można kreatywnie wykorzystać: od warzywnych obierek na bulion po czerstwe pieczywo na grzanki Prawidłowe przechowywanie żywności i mrożenie nadwyżek wydłuża ich przydatność do spożycia Planowanie posiłków z wyprzedzeniem […] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 1
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 2
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 16
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 20
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 103
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 155
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 160
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 171
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 267
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 150
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 201
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 421
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 328
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 440
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1252
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1038
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 865
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 838
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 769
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 467
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 388









































