Grzyby Marynowane (Maślaki/Prawdziwki) – Klasyczny Przetwór na Zimę

Grzyby Marynowane (Maślaki/Prawdziwki) – Klasyczny Przetwór na ZimęSezon grzybowy w pełni! A co może być lepsze od zebranych własnoręcznie, jędrnych prawdziwków lub śliskich maślaków? Zamknięcie ich smaku w słoiku! Marynowane grzyby to absolutna klasyka polskich przetworów, obowiązkowy dodatek na każdym stole, idealny do wędlin, pasztetów czy jako przekąska. Ten przepis jest prosty, a zalewa słodko-kwaśna z dodatkiem aromatycznych przypraw sprawia, że grzyby zachowują...
Najnowsze przepisy
Te przepyszne batony owsiane z mlekiem w proszku... ⇖ 14
Restauracja Mama Thai jest małym lokalem typu street food... ⇖ 13
Ciasto z dodatkiem słodyczy bez cukru? O tak! Zwłaszcza z... ⇖ 13
Ah, the old fashioned custard pie! Just the thought of it... ⇖ 11
Oh my goodness, have you ever had Italian cream stuffed... ⇖ 10
Oh my goodness, let me tell you about Kentucky butter cake!... ⇖ 10
Jesienny spacer po lesie to nie tylko okazja do złapania... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Nuggetsy z Piekarnika w Płatkach Kukurydzianych –... ⇖ 11
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 52
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 59
Kurczak w Sosie Serowym z Brokułem (One-Pot) – Szybki... ⇖ 60
Jaglanka Pieczona z Gruszką i Cynamonem – Rozgrzewające... ⇖ 48
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 589
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 95
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 94
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 72