Grzyby marynowane
Źródło: https://mistrzowskiegotowanie.blogspot.com/2019/09/grzyby-marynowane.html
Do marynowania polecam uzywac malych i jedrnych borowikow, podgrzybkow, kurek, maslakow, rydzy, opienkow i kozakow. Mozna uzyc jednego rodzaju grzybow lub mieszanych. Zalewa octowa to mieszanka wody i octu w proporcji 4:1 plus przyprawy.Skladniki : • 2 kg grzybow • 1 cebula Zalewa octowa do grzybow marynowanych • 4 szklanki wody • 1 szklanka octu 10% • 2 lyzki cukru • 2 l...
Najnowsze przepisy
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 13
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 20
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 11
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Mało kto wie ale najstarsza polska pizzeria działa w... ⇖ 251
Składniki :3 - 4 szt. jak najmniejszych gruszekCiasto:150... ⇖ 848
Jestem przekonany, że brownie z musem malinowym posmakuje... ⇖ 880
Składniki :250 ml śmietany do ubijania 30% lub 36% zimna7... ⇖ 887
Składniki460 g mąki pszennej1 średnie jajko1 łyżeczka... ⇖ 1172
Składniki10 g drożdży suchych (dodajemy bezpośrednio do... ⇖ 28075
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1943
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1108
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 944
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 861
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 819
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 513









































