Grzyby Shimeji
Źródło: https://rafalcook.com/2022/11/17/grzyby-shimeji/
Grzyby Shimeji – しめじ – są powszechnie stosowane w Kuchni japońskiej, od zup, gulaszu, makaronu, sałatek i misek ryżowych. Można je smażyć, piec i gotować, są świetnym sposobem na dodanie błonnika i umami do każdej potrawy. Po ugotowaniu, pieczeniu, smażeniu mają pikantny i lekko orzechowy smak i lekko słodkim. Smak umami to wynik dużego stężenia… Czytaj dalej Grzyby Shimeji Artykuł Grzyby Shimeji pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli...
Najnowsze przepisy
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 4
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 14
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 15
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 25
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 22
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Makaron ryżowy fusion z boczkiem i kaparami Historia i... ⇖ 49
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 711
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 565
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 252
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212








































