Najnowsze przepisy
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 19
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 11
Grzyby Shimeji
Grzyby Shimeji – しめじ – są powszechnie stosowane w Kuchni japońskiej, od zup, gulaszu, makaronu, sałatek i misek ryżowych. Można je smażyć, piec i gotować, są świetnym sposobem na dodanie błonnika i umami do każdej potrawy. Po ugotowaniu, pieczeniu, smażeniu mają pikantny i lekko orzechowy smak i lekko słodkim. Smak umami to wynik dużego stężenia… Czytaj dalej Grzyby Shimeji Artykuł Grzyby Shimeji pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 39
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 57
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37