Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 12
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 12
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 15
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 31
Gulasz cielęcy z warzywami

Delikatne mieso w warzywnej oprawie.Skladniki:500 g lopatki cielecej1 lyzka oleju1 lyzka maki pszennej500 ml wrzatku1 lisc laurowy2 marchewki2 pietruszki1 seler1 por2 zabki czosnkusol, pieprzPrzygotowanie: Mieso kroimy w duza kostke. Podsmazamy na rozgrzanym tluszczu, zrumieniamy, oproszamy maka, mieszamy z wrzatkiem oraz lisciem laurowym. Dusimy na wolnym ogniu przez 60 min. Warzywa ...
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 75
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 43
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 76
Pomysł na treściwe bezmięsne danie. Od razu zaznaczę,... ⇖ 69
Jest taki utwór zespołu Czarno-Czarni o tytule Jedzą... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 268
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 80
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 67
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 63
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 61
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 60