Gulasz wieprzowy z grzybami i czerwonym winem

Aromatyczny gulasz z chudego mięsa wieprzowego, pachnący grzybkami i winem. Doskonale smakuje z ulubioną kaszą i surówką. Jest pyszny nawet do bułki czy chlebka. Świetnie smakuje na drugi dzień, mięsko wręcz rozpływa się w ustach. Oczywiście można użyć innego rodzaju mięsa, np. łopatki czy karkówki.800 g chudego mięsa z szynkicebula2 ząbki czosnku2 garści suszonych...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 17
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 185
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 753
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 555
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6161
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 766
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204