Gulasz wieprzowy z warzywami w sosie pomidorowym (bez zagęszczania)
Źródło: https://www.dibloguje.pl/2019/11/gulasz-wieprzowy-z-warzywami-w-sosie.html
Gulasz wieprzowy z warzywami w sosie pomidorowym to doskonala propozycja na dosc nieskomplikowany obiad.Mozecie go przygotowac z dowolnego miesa wieprzowego.Mieso idealnie komponuje sie z sosem pomidorowym, ktorego nie trzeba zageszczac maka.Sos jest mocno pomidorowy, gesty i po prostu pyszny - jak zreszta cale danie.Polecam!okolo 500g miesa wieprzowego (*)papryka slodkapapryka ostrasolmaka do obt...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 18
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Już Wam kiedyś wspominałam, że uwielbiam lustra, które... ⇖ 25
Motyw kolorowych lodów nie musi kojarzyć się wyłącznie... ⇖ 54
Placuszki twarogowe z cynamonem to doskonała propozycja... ⇖ 70
Muffinki kakaowe z kremem pistacjowymto idealne słodkości... ⇖ 69
Trochę mi smutno, że wakacje dobiegają końca. Mimo że... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1258
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 747
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































