Gulasz wołowy po francusku czyli boeuf bourguignon
Źródło: https://www.staregary.pl/2014/01/gulasz-woowy-po-francusku-czyli-boeuf.html
I kolejny dobry przepis na wolnowar. O 5 rano pachnialo pieknie w calym domu :) Poza smazeniem miesa i cebulek nic nas juz potem nie obchodzi - po prostu rano danie jest gotowe.Wolnowar sprawia ze dan...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 18
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 24
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 18
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 588
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 523
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 521
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 717
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 663
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 729
Przepisy na czasie
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 60
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 55
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 46
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 38
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 36
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 31









































