Gulasz z serc indyczych w sosie pieczarkowo-cebulowym.

Serca indycze lub serduszka kurze (mniejsze) to wspaniały materiał na obiadek. Zobaczcie jak go przygotować. Co nam trzeba? Kilogram serc (ja wybrałam indycze) 2 duże żółte cebule 10 dużych pieczarek sól, pieprz czarny Śmietana 18%- 100ml łyżka mąki pszennej Woda Olej rzepakowy lub inny tłuszcz do smażenia posiekany szczypiorek do posypania (opcjonalne) Robimy! Serca myjemy, … Czytaj dalej „Gulasz z serc...
Najnowsze przepisy
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 10
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 10
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 14
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 15
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 18
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2129
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 329
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 327
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 279