Gulasz z serc indyczych w sosie pieczarkowo-cebulowym.

Serca indycze lub serduszka kurze (mniejsze) to wspaniały materiał na obiadek. Zobaczcie jak go przygotować. Co nam trzeba? Kilogram serc (ja wybrałam indycze) 2 duże żółte cebule 10 dużych pieczarek sól, pieprz czarny Śmietana 18%- 100ml łyżka mąki pszennej Woda Olej rzepakowy lub inny tłuszcz do smażenia posiekany szczypiorek do posypania (opcjonalne) Robimy! Serca myjemy, … Czytaj dalej „Gulasz z serc...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 9
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 39
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1981
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 320
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 287
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 236
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199