Halibut z pieca
Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2017/03/halibut-z-pieca.html
Lubie piec ryby w piekarniku. Doprawiam i zamykam je w goracym piecu na kilka minut i robia sie same.Skladniki:halibut dzwonka 4 sztukisol i pieprz do smakucytryna 1 sztukaoliwa z oliwek 2 lyzkiPrzygotowanie:Halibuta umyc, natrzec sola i pieprzem. W formie do zapiekania rozprowadzic oliwe z oliwek, ulozyc rybe, przyprawic do smaku i polozyc plastry z cytryny.Piec w 190 stopniach ok 30 minut....
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 18
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 27
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 49
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 58
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 70
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 81
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 99
Sałatki z soczewicą to doskonały sposób na zdrowy i... ⇖ 101
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 555
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 462
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 360
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 233
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 225









































