Najnowsze przepisy
Pieczone ratatouille – warzywny obiad z piekarnika... ⇖ 24
Cantuccini bez cukru, z syropem piernikowym i migdałami.... ⇖ 20
Haluszki z bryndzą i skwarkami

Haluszki to słowackie kluski ziemniaczane, robione z surowych ziemniaków i mąki. Ugotowane kluski podawane są z bryndzą i skwarkami – wtedy danie to nazywa się “bryndzové halušky”, bądź z kapustą i skwarkami – wtedy nazwywamy je “strapačky”. Bez względu na sposób podania, danie to jest narodowym daniem słowackim i każdy kto odwiedza ten kraj, powinien… The post Haluszki z bryndzą i skwarkami appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Fasolka szparagowa w sosie serowym z kluskami śląskimi to... ⇖ 83
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 65
Tarta filo z kurkami to doskonały pomysł na smaczne danie... ⇖ 64
Ciasto z papierówkami to domowy wypiek, który możemy... ⇖ 82
Domowy döner kebab z kurczaka to pyszne, pieczone mięso w... ⇖ 71
Wysokobiałkowy chlebek twarogowy z siemieniem lnianym i... ⇖ 72
Szybka przekąska w 10 minut czyli roladki z szynki... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1295
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 499
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 445
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 353
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 329
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 314
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 308