Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 24
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 29
Herbatnikowa delicja
Delikatne ciasto przekładane, na maślanych herbatnikach z warstwą porzeczkowego dżemu oraz ciasteczkowym kremem Lotus. Dla amatorów warstwowych ciast bez pieczenia, słodziutką masę wspaniałe przełamuje kwaśny dżem porzeczkowy. Najsmaczniejsze na drugi i trzeci dzień po przełożeniu jak smaki się przenikną. Ciężko odmówić sobie dokładki.Krem lotus*podany w przepisie...
Przepisy z bloga
Lepienie pierożków nie jest moim ulubionym zajęciem i... ⇖ 133
Harmonijny dobór konsystencji i smaków sprawia, że tej... ⇖ 158
Bubble waffles-czyli gofry bąbelkowe to inna wersja... ⇖ 187
Niebowgębie! Mięciutkie, wilgotne, mocno czekoladowe... ⇖ 195