Historia jednego zakwasu.
		Źródło: http://vegarnkowo.blogspot.com/2012/11/historia-jednego-zakwasu.html
		Niedziela:Pierwszego dnia zmieszalam dwie lyzki maki zytniej z niewielka iloscia przegotowanej, letniej wody.Calosc umiescilam w sloiczku nad kaloryferem.Poniedzialek:roztwor zaczal lekko ...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 1
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 5
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Zdecydowalam sie wreszcie w jednym miejscu zbierac swoje... ⇖ 627
Pyszne, smietankowe, maslane ciasteczkaSkladniki:400 g maki... ⇖ 1794
Paszteciki z ciasta drozdzowego, nadziewane parowka sojowa... ⇖ 712
Paszteciki z ciasta drozdzowego z farszem z duszonych... ⇖ 657
Zupa o przepieknej, wiosennej barwie. Niesamowity aromat,... ⇖ 590
Przepyszny, zwyczajny, codzienny chlebek zytni.Skladniki:3... ⇖ 623
Idealny przysmak do swiezutkiego pachnacego chlebka.Czasami... ⇖ 746
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































