Hong Shao Rou (duszony boczek)
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/hong-shao-rou-duszony-boczek/
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Ciasto miodowe z jabłkami i kremem chałwowym to prawdziwa... ⇖ 5
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 5
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 8
Wyobraź sobie takie śniadanie: ugotowane na półmiękko... ⇖ 13
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 107
Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i... ⇖ 22
Świąteczne ciasteczka czekoladowe renifery to uroczy i... ⇖ 19
Kiedy za oknem robi się chłodniej, nic tak nie rozgrzewa... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 44
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 77
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 72
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 576
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 186
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 147
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 119
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 116
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 107
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 105








































