Hong Shao Rou (duszony boczek)
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/hong-shao-rou-duszony-boczek/
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 23
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 35
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 21
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 24
Ten jabłecznik to idealne ciasto na rodzinne spotkania i... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 53
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 72
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 73
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 76
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 101
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2503
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2058
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1409
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 823
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 731
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 661
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 638
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 629









































