Najnowsze przepisy
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 9
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 15
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 20
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 37
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 22
Mam dla Was prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki!... ⇖ 38
Krakersowe Szaleństwe to szybkie i pyszne ciasto bez... ⇖ 39
Przepis na prosty deser z malinami i kremem budyniowym... ⇖ 22
Hong Shao Rou (duszony boczek)

Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Wysokobiałkowy chlebek twarogowy z siemieniem lnianym i... ⇖ 43
Szybka przekąska w 10 minut czyli roladki z szynki... ⇖ 39
Cukinia to jedno z moich ulubionych warzyw sezonowych.... ⇖ 68
Torcik lodowy z truskawkami i kremem ciasteczkowym Lotus to... ⇖ 79
Zapiekanka z cukinią i boczkiem to oryginalna wersja... ⇖ 44
Młoda kapusta pieczona z kminkiem i chilli to wyjątkowo... ⇖ 49
Risotto z zielonymi szparagami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 69
Rabarbar świetnie łączy się z wieloma owocami, w tym z... ⇖ 78
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 665
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 337
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 244
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 182
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 121