Hong Shao Rou (duszony boczek)
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/hong-shao-rou-duszony-boczek/
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 13
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 13
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 20
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 35
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 45
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 36
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 47
Przepisy z bloga
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 35
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 56
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 70
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 76
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 80
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3602
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2293
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1650
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 916
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 830
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 782








































