Hong Shao Rou (duszony boczek)
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/hong-shao-rou-duszony-boczek/
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Ciasto 3bit bez pieczenia to klasyczny deser, który zawsze... ⇖ 15
Ta elegancka sałatka to doskonały wybór na sylwestrową... ⇖ 12
Sylwestrowy drink z żurawiną to propozycja na spokojny... ⇖ 12
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 12
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 19
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 31
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 53
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 65
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 72
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 77
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 82
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3795
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2355
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1685
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 946
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 921
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 853
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 808









































