Hong Shao Rou (duszony boczek)
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/hong-shao-rou-duszony-boczek/
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 0
Coroczne poszukiwania świątecznych podarunków często... ⇖ 3
Kuchnia retro od kilku lat przeżywa niezwykły renesans... ⇖ 7
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 8
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 91
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 55
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 56
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 60
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 90
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 254
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 91
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 48
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 38
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 35
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 29
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27






































