Hong Shao Rou (duszony boczek)
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/hong-shao-rou-duszony-boczek/
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 12
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 14
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 55
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 72
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 74
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 77
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 101
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3010
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2149
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1489
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 696
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 675
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































