Mamy
230956 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 19
Hong Shao Rou (duszony boczek)
Hong Shao Rou czyli duszony boczek (“czerwona wieprzowina”), to bardzo popularne w Chinach danie. W zależności od regionu kraju, istnieje wiele odmian tego dania i różnią się one od siebie wykorzystanymi składnikami. Podstawowe składniki tego dania są bardzo proste i są nimi: surowy boczek wraz ze skórą, cukier, olej, sos sojowy, imbir oraz wino. Boczek… The post Hong Shao Rou (duszony boczek) appeared first on MeCooks Blog.
zielona cebula sos sojowy ryż przepis na hong shao rou imbir hong shao rou gwiazda anyżowa duszony boczek czerwona wieprzowina cukier kamienny boczek ze skórą boczek wieprzowy boczek po chińsku Obiad Mięso Lunch
Przepisy z bloga
Kultowe lody śmietankowe w wafelku na bazie śmietanki... ⇖ 561
Spaghetti bolognese to proste danie makaronowe idealne na... ⇖ 61
Wielkanoc jest doskonałym okresem na przygotowanie potraw,... ⇖ 69