Hummus z bobu
Źródło: https://www.blendman.pl/przepis/hummus-z-bobu/
Tradycyjnie hummus, to pasta pochodząca z Bliskiego Wschodu, ukręcona z ciecierzycy. Tak na prawdę z każdego strączka można stworzyć pastę na wzór hummusu. W związku z tym, że mamy w Polsce lato, czyli sezon na świeży bób, postanowiłem stworzyć przepis na hummus z bobu… Oj jakie to jest pyszne… Hummus z bobu Dzisiaj zrobiłem dla... Read More Artykuł Hummus z bobu pochodzi z serwisu Blendman.pl - wegańskie przepisy.
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 20
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 17
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 49
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 44
Latem popularność lodów świderków znacznie wzrasta,... ⇖ 46
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 47
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 53
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 52
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 58
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 62
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 59
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3061
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2158
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1501
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 859
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 710
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 708
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































