Indyk po azjatycku

Pyszny, aromatyczne mięso z indyka i pyszna surówka do tego, czegóż chcieć więcej? chyba tylko dobrego towarzystwa do zjedzenia tego pysznego dania. Mięso trzeba zamarynować na minimum 4 - 5 godzin a najlepiej dzień wcześniej. Potem tylko upiec i gotowe. Zapraszam.Indyk po azjatycku - przepisCZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Ciasto z malinami, kremem i chrupiącą bezą – najlepszy... ⇖ 7
Do takiego bajgla można napakować na co tak naprawdę... ⇖ 11
Cześć kochani! Rok szkolny rozpoczęty, ale u nas to... ⇖ 12
Najlepsza Cukinia Faszerowana – Przepis, Który Musisz... ⇖ 22
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny serniczek na pierwszy dzień szkoły? czemu nie?... ⇖ 35
Przepis na tę sałatkę stary jest ale nadal na czasie.... ⇖ 39
Dzisiaj zawitamy do Maksyku i zjemy coś pysznego mimo... ⇖ 32
Szybki sernik który smakuje obłędnie, jest kremowy i... ⇖ 40
Pyszna zapiekanka, dużo składników i jeszcze więcej... ⇖ 35
Będzie szybko, pysznie i białkowo czyli zdrowo. O nawet... ⇖ 91
Przepis na ten smakowity obiad zaczerpnęłam z konta Ewy... ⇖ 61
Przepis na ciasto znalazłam na blogu Pawła - Weganon i... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 182
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 107
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 65
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 62
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 52