Mamy 191876 przepisów na 593 blogach.

Wyświetlono: 40 razy

JABŁKA KISZONE ( kwaszone ) na zimę

JABŁKA KISZONE ( kwaszone ) na zimę

Doskonałe do sałatek i surówek. Kwaszenie ( kiszenie ) to jeden z najstarszych sposobów konserwowania warzyw i owoców. Dziś mam dla Was dwie propozycje, jedna z dodatkiem cynamonu i goździków, druga z chrzanem i papryczkami chili. Moja babcia najczęściej robiła kiszonkę z papierówek....

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Królewska sałatka...

Królewska sałatka...

Prosta i smaczna sałatka śledziowa, idealna na... ⇖ 0

Terrina  z łososia z...

Terrina z łososia z...

Dziś w ramach projektu Naturalnie Bałtyckie... ⇖ 2

Wiejska zapiekanka z...

Wiejska zapiekanka z...

Aromatyczny obiad z jednego naczynia dla całej... ⇖ 3

Plince z pomoćką -...

Plince z pomoćką -...

Chrupiące placki, boczek, kremowy serek i... ⇖ 5

Tartaletki z twarogiem...

Tartaletki z twarogiem...

Tartaletki z twarogiem cytrynowym. Ten... ⇖ 6

KRUCHE, KORZENNE...

KRUCHE, KORZENNE...

Dziś mam dla Was kolejny przepis na pyszne,... ⇖ 14

Gruszki nadziewane...

Gruszki nadziewane...

Jesienny deser dla dzieci bez cukru, dosładzany... ⇖ 9

CHLEB Z ZIOŁAMI,...

CHLEB Z ZIOŁAMI,...

Błyskawiczny, prosty i pyszny chlebek ziołowy.... ⇖ 18

Czebureki- smażone...

Czebureki- smażone...

Uwielbiam pierogi. Zarówno lepić jak i jeść,... ⇖ 6

Ryby marynowane w...

Ryby marynowane w...

Ryby marynowane w żubrówce przygotowałam w... ⇖ 10

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM