Jabłka Prażone do Szarlotki na Zimę
Źródło: https://uwagababciagotuje.blogspot.com/2013/08/jabka-prazone-do-szarlotki-na-zime.html
Witam Serdecznie Podziele sie moim sposobem na przygotowanie jablek prazonych . Takie jablka prazone uzywam do szarlotki , deserow , rozkow z jablkami , ryzu itp. sa bardzo smaczne i przygotowanie czegos z wlasnych jablek prazonych daje wieksza satysfakcje niz kupienie gotowych w sklepie :) Przy okazji skorki z jablek mozna ususzyc i dodawac do herbaty lub do przygotowania kompotu (suszu) . B...
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 12
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 14
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Serdecznie witam i zapraszam na pyszne placki z truskawkami... ⇖ 132
Serdecznie witam i zapraszam na domową chałkę z foremki.... ⇖ 160
Serdecznie witam i zapraszam na pyszną babkę serową z... ⇖ 208
Serdecznie witam i zapraszam na domowy chlebek z... ⇖ 227
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszne danie chili con... ⇖ 208
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszne śledzie po... ⇖ 272
Serdecznie witam po bardzo długiej przerwie i zapraszam na... ⇖ 315
Serdecznie witam i zapraszam na pyszne, zdrowe i proste w... ⇖ 334
Serdecznie witam i zapraszam na prosty przepis, na pyszny... ⇖ 370
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszne jagodzianki.... ⇖ 400
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3006
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2149
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1489
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 695
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 670
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































