Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 13
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 32
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 133
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 29
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 28
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 24
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 148
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 307
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 330
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 214
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 133
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 110
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 89
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 47
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 46








































