Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 9
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 13
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 18
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 145
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 305
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 431
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2087
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1136
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 978
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 883
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 865
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 615









































