Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Sałatka pieczarkowa z żółtym serem – szybka, kremowa... ⇖ 0
Jeśli jest jeden smak, który kojarzy mi się z chłodnymi... ⇖ 10
Miękkie, zielone kopytka ze szpinakiem. Szybki domowy... ⇖ 14
Donaty dyniowe Jesień przynosi ze sobą, coś, czego nie... ⇖ 17
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 11
Ta zupa to klasyk – mięciutkie ziemniaki, delikatny por... ⇖ 14
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 37
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1011
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 816
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 786
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 706
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 425
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 344
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 328









































