Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 20
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 21
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 19
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 106
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 23
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 19
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 810
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 773
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 692
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 423
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 338
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 323









































