Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 7
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 8
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 15
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 20
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 17
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1033
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 845
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 825
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 746
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 450
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 363
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 347









































