Jabłka wydrążane, w syropie

Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 10
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 13
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 25
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 104
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 265
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 393
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1905
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 297
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 266
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 257
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 225
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 212
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 188