Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Kotlety ruskie – prosty i pyszny pomysł na obiad Jeśli... ⇖ 14
Sernik Kinder Country to naprawdę wyjątkowy przepis! Ma... ⇖ 20
Puszyste racuchy bez jabłek. Szybkie, proste i idealne na... ⇖ 15
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 15
Przed Wami pyszna sałatka z tuńczykiem i kuskusem. To... ⇖ 16
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 140
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 295
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 422
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 519
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 180
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 140
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 109
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 107
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 94
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 90









































