Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 39
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 14
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 18
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 18
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 150
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 308
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 481
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 443
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 347
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 345
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 302
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 230
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 202
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 179
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 178
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 160








































