Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Zdrowa sylwetka to nie tylko kwestia estetyki, ale przede... ⇖ 3
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 37
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 151
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 309
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 434
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 541
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 463
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 440
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 384
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 368
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 338
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 323
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 239
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 220









































