Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 23
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 34
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 21
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 24
Ten jabłecznik to idealne ciasto na rodzinne spotkania i... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 68
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 167
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 323
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 449
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2501
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2058
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1409
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 823
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 731
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 661
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 638
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 629









































