Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 9
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 14
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 11
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 18
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 15
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 148
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 307
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 376
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 280
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 252
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 228
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 181
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 165
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 114
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74









































