Jabłka wydrążane, w syropie
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/10/jabka-wydrazane-w-syropie.html
Zawsze wśród owoców są te dorodne i te drobniutkie, co nie znaczy, że gorsze.One też mają swoje zastosowanie.Możemy je wykorzystać do ciasta.Trzeba je tylko odpowiednio przygotować.Małe jabłuszka obieramy, wydrążamy gniazda nasienne, układamy do słoików i zalewamysyropem:-3 litry wody-3 szklanki cukru-1 łyżka kwasku cytrynowego Wodę z cukrem...
Najnowsze przepisy
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 9
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 16
Kupujecie laski wanilii do ciasta? kiedyś były bardzo... ⇖ 16
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 17
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 17
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 18
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 141
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 300
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 424
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 737
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 603
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 293
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 284
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 275









































