Jadłodzielnia - z czym to się je? - wywiad
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2017/05/jadodzielnia-z-czym-to-sie-je-wywiad.html
Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z ciekawa inicjatywa foodsharingu (z ang. dzielenie sie jedzeniem), ktora idealnie wpisuje sie w idee kuchni kryzysowej. Jej zaawansowana forma sa Jadlodzielnie ...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 19
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 10
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 23
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 52
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 58
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 127
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 114
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 115
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1820
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1194
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 705
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 697
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 467









































