Jadłodzielnia - z czym to się je? - wywiad
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2017/05/jadodzielnia-z-czym-to-sie-je-wywiad.html
Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z ciekawa inicjatywa foodsharingu (z ang. dzielenie sie jedzeniem), ktora idealnie wpisuje sie w idee kuchni kryzysowej. Jej zaawansowana forma sa Jadlodzielnie ...
Najnowsze przepisy
Miękkie precle dworcowe – domowy przepis inspirowany... ⇖ 10
Okres jesienno-zimowy to czas, kiedy niemalże na każdym... ⇖ 11
23.12.2025 Magda Super słodkie mini babeczki z kremem... ⇖ 10
Marynata Chermoula– serce kuchni marokańskiejDzisiaj... ⇖ 11
Jeśli szukasz przepisu na chleb wiejski na drożdżach,... ⇖ 21
Takie ciasto piekła na Boże Narodzenie nasza babcia... ⇖ 15
Surówka z kiszonej kapustyz jabłkiem, porem, marchewką i... ⇖ 14
W naszym rodzinnym domu babcia Ksenia zawsze robiła torcik... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 58
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 66
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 133
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 120
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3378
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2223
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1590
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 881
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 806
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 787
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 748
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 745









































