Jadłodzielnia - z czym to się je? - wywiad
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2017/05/jadodzielnia-z-czym-to-sie-je-wywiad.html
Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z ciekawa inicjatywa foodsharingu (z ang. dzielenie sie jedzeniem), ktora idealnie wpisuje sie w idee kuchni kryzysowej. Jej zaawansowana forma sa Jadlodzielnie ...
Najnowsze przepisy
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 6
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 21
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 10
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 17
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 19
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 28
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 44
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 48
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 119
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 109
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 110
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 141
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 565
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 490
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 479
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 399
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 380
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 375
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 248
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 241
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 237









































