Jagerita - drink klasycznej margarity, ale o bazie z likieru Jagermeister
Źródło: http://koktajle-drinki.pl/drink/jagerita-przepis
Drink Jagerita to przepis na slodko-kwasny drink typu sour. Gdzie baza alkoholowa stanowi likier Jagermeister, posilkujac sie likierem Triple Sec.
Najnowsze przepisy
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 24
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 21
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 31
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 27
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Przepis na drink Rajski Ananas z malibu. Za ciekawy kolor... ⇖ 564
Bazą Bloody whisky jest oczywiście whisky, a kolor nadaje... ⇖ 626
Przepis na słodko-kwaśny drink Sea Breeze składający... ⇖ 529
Bazą przepisu na drink Blue Malibu jak nazwa wskazuje jest... ⇖ 2230
Uchodzący za mocny drink. Przepis na Mir to mieszanka... ⇖ 822
Long Island Iced Tea to przepis na drink na bazie wódki,... ⇖ 651
Drink Californication łączy ze sobą takie alkohole jak:... ⇖ 1012
Przepis na drink który oprócz rumu zawiera kokosowy rum... ⇖ 816
Przepis na Old Fashioned czyli słodko-gorzki drink... ⇖ 784
Przepis na drink Sloneczne Orzezwienie z Malibu w parze z... ⇖ 876
Drink Caffe Malibu to przepis w stylu White Russian, ale... ⇖ 1247
Truskawki, badz maliny w parze z sokiem pomaranczowym. Za... ⇖ 1608
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1784
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1146
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 695
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 610
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 596
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 594
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 559
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 484
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 478
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 460









































