Najnowsze przepisy
Sajgonki pieczone w Air Fryer bez tłuszczu. Spring Rolls z... ⇖ 7
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 14
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 136
Jagodowe tiramisu
Kawowe ciasto o smaku wloskiego deseru na bazie migdalowego likieru, ktore idealnie komponuje sie z zelka jagodowa i aksamitnym kremem. Calosc smakuje oblednie i szybko znika przy malej czarnej w gronie najblizszych.Skladniki:600g podluznych biszkoptowkakao Krem:500 g serka mascarpone600 ml smietany kremowki 36%4 zoltka8 lyzek cukru pudru2 smietan-fixPoncz:400 ml wrzatku3 lyzki kawy 90 ml likieru ...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 430
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 511
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 497
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 487
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 655