Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 28
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 28
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 26
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 21
Jagodowe tiramisu

Kawowe ciasto o smaku wloskiego deseru na bazie migdalowego likieru, ktore idealnie komponuje sie z zelka jagodowa i aksamitnym kremem. Calosc smakuje oblednie i szybko znika przy malej czarnej w gronie najblizszych.Skladniki:600g podluznych biszkoptowkakao Krem:500 g serka mascarpone600 ml smietany kremowki 36%4 zoltka8 lyzek cukru pudru2 smietan-fixPoncz:400 ml wrzatku3 lyzki kawy 90 ml likieru ...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 689
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 736
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 728
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 710
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 894
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 864
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 826
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1366
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 734
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 697
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 474
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 268