Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Gulasz z wieprzowego mięsa, delikatnego i lekko tłustego... ⇖ 12
Przed Wami pyszna sałatka z tuńczykiem i kuskusem. To... ⇖ 13
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 15
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 18
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 25
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 23
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 578
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 582
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 726
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 486
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 169
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 129
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 104
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 104
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 93
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 86









































