Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 2
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 11
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 9
Czasami każdy z nas potrzebuje sobie osłodzić odrobinę... ⇖ 16
Przepis na pyszne ciasto Makowy Ananasek to połączenie... ⇖ 21
Lubisz sałatki z kurczakiem? W takim razie istnieje duża... ⇖ 18
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 588
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 591
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 748
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2151
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1153
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 996
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 908
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 894
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 667









































