Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 15
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 16
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 8
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 608
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 610
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 767
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1656
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 842
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 679
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 589
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 566
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 527
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 468
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































