Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 9
Sałatka z pieczonych buraków i rukoli to jedna z tych, do... ⇖ 16
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 18
Domowe pierniczki – chrupiące po upieczeniu, miękkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 586
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 588
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 737
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 793
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 685
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 661
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 401
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 321
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 305









































