Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 12
Prosta w przygotowaniu, efektowna i zaskakująca w smaku... ⇖ 14
Orzeszki to tradycyjne ciasteczka wypiekane na Święta... ⇖ 29
Sernik z rodzynkami to jeden z tych deserów, obok którego... ⇖ 23
18.12.2025 Magda Pieczona pierś z indyka z żurawiną to... ⇖ 19
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 611
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 613
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 770
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1943
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1555
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1348
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 787
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 714
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 635
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 627
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 595
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 511









































