Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 4
Kupujecie laski wanilii do ciasta? kiedyś były bardzo... ⇖ 10
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 10
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 11
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 10
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 9
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 584
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 585
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 732
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 733
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 595
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 282
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 269
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 232









































