Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 6
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 9
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 12
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 11
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 17
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 595
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 597
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 758
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 272
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 226
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 215
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 177
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 159
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 75
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































