Jagody całe - pasteryzowane

Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Energetyzujący Koktajl z Buraka, Marchwi i Pomarańczy ze... ⇖ 5
Rubinowy Detoks z Buraka i Szpinaku z Chlorellą(*SERIA... ⇖ 8
Nocna Owsianka a’la Raffaello(*SERIA FIT*)Ta owsianka to... ⇖ 7
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 14
Koktajl Oczyszczający z Buraka, Imbiru i Limonki ze... ⇖ 15
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 28
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 20
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 18
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 567
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 572
Króliczki kajmakoweSkładniki: {na ok. 4 króliczki}200 g... ⇖ 547
Nie ma SYLWESTRA bez ciasta na ten dzień, a jest ono... ⇖ 509
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 811
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 345
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 300
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 241
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 236