Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 7
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 17
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 38
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 144
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 33
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 33
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 28
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 592
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 596
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 758
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 333
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 221
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 144
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 115
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 97
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 50
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 47







































