Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka z kurczakiem, kuskusem perłowym, jajkiem,... ⇖ 14
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 13
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 9
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 21
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 587
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 589
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 745
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1397
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1046
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 871
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 394









































