Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 2
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 12
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 17
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 14
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 15
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 15
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 587
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 589
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 739
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1031
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 841
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 823
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 744
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 448
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 363
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 346









































