Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 8
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 18
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 21
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 28
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 40
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 604
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 605
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 761
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 602
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 524
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 500
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 436
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 406
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 401
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 397
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 278
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 269
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 269









































