Jagody całe - pasteryzowane
Źródło: https://smakimoniki.blogspot.com/2016/07/jagody-cae-pasteryzowane.html
Jagody całe - pasteryzowaneSkładniki: {na ok. 14 słoiczków po 180 g}3 litry jagód - to około 2 kilo jagód500 gram cukruPrzygotowanie:1. Jagody przebrać, umyć, odcedzić na sicie.2. Przełożyć do garnka, zasypać cukrem, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.4. Przełożyć do małych słoiczków, zakręcić.5. W dużym garnku ułożyć na dnie szmatkę, na niej ułożyć...
Najnowsze przepisy
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 6
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 12
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 26
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 16
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 8
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 13
Przepisy z bloga
SERNIK WIELKANOCNYSkładniki: {16 porcji}CIASTO:2 szklanki... ⇖ 588
TORT KAWOWO AGRESTOWYSkładniki: {15 porcji}SKŁĄDNIKI NA... ⇖ 590
Lato, lato... czekaCycki murzynki Składniki:biszkopt:3... ⇖ 747
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2016
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































