Jajka faszerowane łososiem, pieczarkami i tuńczykiem

Cześć! Trzy rodzaje jajek faszerowanych, które są z pewnością zagoszczą na wielkanocnym stole w moim domu. Prócz tradycyjnych jajek w majonezie i ze szczypiorkiem robię właśnie te. Proporcje podam na dwa jajka, czyli cztery połówki. Można oczywiście składniki zwiększać, zmniejszać i doprawiać po swojemu. Z łososiem: Składniki: * 2 jajka ugotowane na twardo * ok. …...
Najnowsze przepisy
Dawno mnie nie było, wracam zatem z pysznym i prostym... ⇖ 6
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 13
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Delikatna, kremowa i pachnąca czosnkiem. Zupa krem z... ⇖ 7
Czasem najprostsze smaki mają w sobie najwięcej magii.... ⇖ 16
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 42
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 48
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 42
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 54
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 47
Puszyste i mocno czekoladowe ciasto ze śliwkami –... ⇖ 76
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 325
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 281
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 261