Jajka faszerowane porem i pieczarkami

Skladniki:2 sredniej wielkosci pieczarki,maly kawalek pora3 jajkasol, pieprz, maslolyzeczka majonezuPrzygotowanie:Jajka gotujemy na twardo.Por i pieczarki kroimy w bardzo drobna kostke - podsmazamy 2-3 minuty na masle.Jajka obieramy ze skorupek, wyjmujemy zoltko.Dodajmy warzywa i majonez, przyprawy mieszamy.Nakladamy do bialek, w miejsca zoltek.Smacznego!
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 16
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 103
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 40
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 60
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 87
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 85
Gnocchi z kurkami, zbielane śmietaną - to pyszny i szybki... ⇖ 138
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 77
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 282
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276