Jajka faszerowane

Jajka faszerowane to klasyczna przekąska, która doskonale sprawdza się na wszelkiego rodzaju przyjęciach, spotkaniach rodzinnych czy śniadaniach. Delikatne białka jajek wypełnione kremowym farszem na bazie żółtek, majonezu i musztardy to kombinacja, która zawsze smakuje wyśmienicie. Dzięki prostocie wykonania i możliwości dodania ulubionych przypraw, jajka faszerowane szybko staną się ulubionym daniem na każdą okazję. To danie …
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 15
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 10
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 17
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Nie zawsze mamy czas (albo chęć), by wieczorem stać przy... ⇖ 68
Chcesz zamrozić borówki amerykańskie, ale nie wiesz jak?... ⇖ 100
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 108
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 98
Zastanawiasz się, czy mrozić lasagne? Odkryj praktyczne... ⇖ 126
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2090
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 306
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269