Jajka nadziewane pieczarkami

W naszym domu od wielu lat jajka z farszem pieczarkowym są obowiązkowym daniem na Wielkanoc. Lubią je i dorośli i dzieci. To jedno z najsmaczniejszych nadzień do jajek i co ważne, jest bardzo szybkie w przygotowaniu. Składniki:5-6 jajek30 dkg pieczarek1 cebulapół pęczka natki pietruszki2 czubate łyżki masłasól, pieprz do smakułyżeczka maggi Sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy na połówki wzdłuż. Wydrążamy żółtka, przekładamy do...
Najnowsze przepisy
Uwielbiam tą pastę z awokado, robię ją z dodatkami ,bo... ⇖ 4
Ciasto na herbatnikach z dżemem porzeczkowym to deser,... ⇖ 5
Tosty francuskie z piekarnika – blacha dla rodzinyJedno... ⇖ 9
Sernik z brzoskwiniami i makowo-kokosową bezą na kakaowym... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Kotlet de volaille przyrządzamy z piersi kurczaka, którą... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1445
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 897
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 638
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 547
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 515
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 462
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 456
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 447