Jajka po tatarsku
		Źródło: http://prostakuchnia.pl/jajka-po-tatarsku/
		Jajka po tatarsku to przekąska, którą najczęściej serwuje się w okresie Wielkanocnym, ponieważ te święta kojarzą nam się właśnie z jajkami. Możemy je także przygotować na inną okazję, niekoniecznie muszą to być święta. Artykuł Jajka po tatarsku pochodzi z serwisu ProstaKuchnia.pl.
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 5
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 5
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Idealna zapiekanka obiadowa: kurczak, ciągnąca się... ⇖ 31
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 110
Filety śledziowe w kremowym sosie śmietanowym z jajkiem... ⇖ 107
Poznaj przepis na sałatkę z sałaty rzymskiej i kurczaka.... ⇖ 97
Przepis na sernik ze śliwkami na ciasteczkowym spodzie z... ⇖ 105
Kurczak w sosie brokułowym to pomysł na szybki, smaczny i... ⇖ 84
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































