Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 12
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 11
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 27
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 18
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 23
Jak gotować bób?
Jak skutecznie gotować bób, żeby był miękki, nie powodował wzdęć i nie był gorzki, a podczas gotowania nie śmierdział? I jak jeść bób – ze skórką, czy bez? Idealne gotowanie bobu świeżego polega nie tylko na prostej obróbce termicznej, tradycyjnie w garnku z wodą lub na parze, ale też na usunięciu zewnętrznej skórki i odsłonięciu jego pięknych, jasnozielonych nasion. Bób jest tak delikatny i kremowy, że zignorowanie tej galaretowatej skórki, która telepie...
Przepisy z bloga
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 93
Lekka surówka wiosenna z białej kapusty i marchewki. To... ⇖ 565
Ten prosty przepis na panierowane kotlety z pieczarek, sera... ⇖ 76
Delikatne pulpety rybne duszone w sosie pomidorowym, to... ⇖ 88
Jajka na twardo z warzywami, pieczarkami i serem zapiekane... ⇖ 68