Jak gotować bób?
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/jak-gotowac-bob/
Jak skutecznie gotować bób, żeby był miękki, nie powodował wzdęć i nie był gorzki, a podczas gotowania nie śmierdział? I jak jeść bób – ze skórką, czy bez? Idealne gotowanie bobu świeżego polega nie tylko na prostej obróbce termicznej, tradycyjnie w garnku z wodą lub na parze, ale też na usunięciu zewnętrznej skórki i odsłonięciu jego pięknych, jasnozielonych nasion. Bób jest tak delikatny i kremowy, że zignorowanie tej galaretowatej skórki, która telepie...
Najnowsze przepisy
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 10
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 10
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 10
Naleśnik z piekarnika można znaleźć w internecie lub w... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 715
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 426
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 375
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 425
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 786
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 655
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 577
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 389
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 313
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 300









































