Jak gotować bób?
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/jak-gotowac-bob/
Jak skutecznie gotować bób, żeby był miękki, nie powodował wzdęć i nie był gorzki, a podczas gotowania nie śmierdział? I jak jeść bób – ze skórką, czy bez? Idealne gotowanie bobu świeżego polega nie tylko na prostej obróbce termicznej, tradycyjnie w garnku z wodą lub na parze, ale też na usunięciu zewnętrznej skórki i odsłonięciu jego pięknych, jasnozielonych nasion. Bób jest tak delikatny i kremowy, że zignorowanie tej galaretowatej skórki, która telepie...
Najnowsze przepisy
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 0
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 18
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 19
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 18
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 26
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 22
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 705
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 417
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 367
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 421
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 690
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 482
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 240
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 190
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 169









































