Jak gotować warzywa aby nie straciły witamin.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/10/jak-gotowac-warzywa-aby-nie-straciy.html
Aby gotowane przez nas warzywa nie tracily zawartych w nich drogocennych witamin, nalezy gotowac je w jak najmniejszej ilosci wody.Wlewamy do garnka niewielka ilosc wody, zagotowujemy ja ,...
Najnowsze przepisy
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 11
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 111
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 29
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 23
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 119
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 216
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 231
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 236
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 248
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 491
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 356
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 183
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































