Jak gotować warzywa aby nie straciły witamin.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/10/jak-gotowac-warzywa-aby-nie-straciy.html
Aby gotowane przez nas warzywa nie tracily zawartych w nich drogocennych witamin, nalezy gotowac je w jak najmniejszej ilosci wody.Wlewamy do garnka niewielka ilosc wody, zagotowujemy ja ,...
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 13
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 52
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 43
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 131
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 228
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 242
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 246
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2830
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2115
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1462
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 849
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 752
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 683
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 653
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650









































