Jak gotować warzywa aby nie straciły witamin.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/10/jak-gotowac-warzywa-aby-nie-straciy.html
Aby gotowane przez nas warzywa nie tracily zawartych w nich drogocennych witamin, nalezy gotowac je w jak najmniejszej ilosci wody.Wlewamy do garnka niewielka ilosc wody, zagotowujemy ja ,...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 5
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 12
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 20
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 15
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 5
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 35
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 125
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 221
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 237
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 240
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1707
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1004
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 540
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 472
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































