Jak gotować warzywa aby nie straciły witamin.

Aby gotowane przez nas warzywa nie tracily zawartych w nich drogocennych witamin, nalezy gotowac je w jak najmniejszej ilosci wody.Wlewamy do garnka niewielka ilosc wody, zagotowujemy ja ,...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 23
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 92
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 177
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 194
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 206
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 218
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 241
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 783
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 202
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 202