Jak gotować warzywa aby nie straciły witamin.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/10/jak-gotowac-warzywa-aby-nie-straciy.html
Aby gotowane przez nas warzywa nie tracily zawartych w nich drogocennych witamin, nalezy gotowac je w jak najmniejszej ilosci wody.Wlewamy do garnka niewielka ilosc wody, zagotowujemy ja ,...
Najnowsze przepisy
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 27
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 57
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 81
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 33
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 123
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 219
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 232
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 237
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 248
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1048
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 618
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 537
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 523
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 461
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 305









































