Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.

Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
When it comes to Thanksgiving, I can’t help but get... ⇖ 8
Oh, let me tell you, cold Thanksgiving side dishes are a... ⇖ 12
Sałatka makaronowa z kurczakiem i żurawiną to propozycja... ⇖ 7
Thanksgiving has always been my favorite holiday, filled... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 11
Prosta i pyszna, jak zrobiłam ją pierwszy raz nie mogłam... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 96
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 183
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 203
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 212
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 221
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 247
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 832
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 355
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 332
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 270