Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/03/jak-podgrzewac-parowki-aby-nie-popekay.html
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREMTego dania nie może... ⇖ 18
21.12.2025 Magda Piernikowe tosty francuskie z piekarnika... ⇖ 11
Wigilia to nie tylko potrawy. To cisza, światło świec i... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 44
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 134
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 228
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 243
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 246
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2945
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2127
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1480
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 853
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 692
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 657
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 654
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 639









































