Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/03/jak-podgrzewac-parowki-aby-nie-popekay.html
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 7
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 10
Inspiracje i pomysły na pyszne przekąski Sylwestrowe.... ⇖ 30
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 23
Szybka pizza z tortilli z piekarnika to prosty sposób na... ⇖ 22
Ciasto Knoppers to takie ciasto, które wygląda porządnie... ⇖ 29
Kolorowa, warstwowa i mega efektowna! Sałatka imprezowa z... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 58
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 138
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 235
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 247
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3729
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2328
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1672
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 932
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 898
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 845
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 796









































