Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/03/jak-podgrzewac-parowki-aby-nie-popekay.html
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 1
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 1
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 15
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 78
Przepyszny bezglutenowy chlebek na słodko bazuje na... ⇖ 13
Krem z czekoladą Milka do tortu – aksamitny i delikatny.... ⇖ 17
Odchudzanie jest dla Ciebie synonimem męki i czasu, który... ⇖ 20
Makowa Dama z Brzoskwiniami to idealne ciasto makowe na... ⇖ 44
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 111
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 202
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 222
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 229
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 238
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1025
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 819
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 819
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 735
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 429
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 356
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 334









































