Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/03/jak-podgrzewac-parowki-aby-nie-popekay.html
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 5
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 6
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 17
Prosta w przygotowaniu, efektowna i zaskakująca w smaku... ⇖ 18
Orzeszki to tradycyjne ciasteczka wypiekane na Święta... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 38
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 128
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 224
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 240
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 245
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1963
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1789
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1351
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 788
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 716
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 637
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 627
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 596









































