Najnowsze przepisy
Omlet do 400 kcal: Dwa Przepisy - Słodka Rozkosz i... ⇖ 15
Ciasto Słonecznikowiec to jedno z najlepszych ciast które... ⇖ 42
Kiełbasa zapiekana z kiszoną kapustą i ziemniakami to... ⇖ 38
Prosta i pyszna, pełna warzyw, gęsta i sycąca... Do tego... ⇖ 27
Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.

Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Przepisy z bloga
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 87
Składniki :3 kg dyni np. Hokkaido ( waga po obraniu )1 kg... ⇖ 110
Składniki :3 kg dojrzałych owoców pigwy1 kg cukrulaska... ⇖ 207
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 175
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 277
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 567
Przepisy na czasie
Naleśniki Raffaello bez mąki pszennej Lekkie, delikatne... ⇖ 749
Wprowadzenie do przepisu na Zapiekane hot-dogi z kapustą... ⇖ 506
Orzechowa krówka to ciasto bez pieczenia, które jest nie... ⇖ 479
Wprowadzenie do burgerów z soczewicy z surówką Burgery z... ⇖ 437
Biała Cytrynka to biszkopt cytrynowy z kremem z białej... ⇖ 427
Kiełbasianka to przepyszne smarowidło, które odmieni... ⇖ 412
Szybka i prosty przepis na przystawkę na każdą okazję,... ⇖ 393
Niesamowicie puszyste i mięciutkie racuchy na kefirze.... ⇖ 313
Zapraszam na smaczne i szybkie w przygotowaniu pączki... ⇖ 266
Niesamowicie pyszne ciasto. Takim ciastem poczęstowała... ⇖ 240