Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/03/jak-podgrzewac-parowki-aby-nie-popekay.html
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
Stylizacja z motywem zebry i fioletem – propozycja na... ⇖ 2
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 19
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 16
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 18
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 21
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 112
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 209
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 223
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 230
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 242
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2006
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1119
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 954
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 871
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 831
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 520









































