Jak podgrzewać parówki, aby nie popękały.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/03/jak-podgrzewac-parowki-aby-nie-popekay.html
Aby parówki nam nie popękały, podczas gotowania, należy je wkładać do zimnej wody i zaraz po jej zagotowaniu, wyciągnąć parówki z wody. Gdy będą się długo gotować, zwłaszcza na dużym ogniu to raczej na pewno nam popękają , a wtedy będą mniej smaczne, bo nasiąkną wodą. Pozdrawiam !
Najnowsze przepisy
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 4
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 18
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 11
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 26
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 34
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 125
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 220
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 236
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 239
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1624
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 559
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 519
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 507
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 465
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 437









































