Jak technologia zmienia oblicze współczesnej gastronomii?

Źródło: pexels.com Branża HoReCa zmienia się wyjątkowo dynamicznie. Dlaczego? Bo musi! Bez stałego rozwoju nie sposób sprostać rosnącym i zmiennym oczekiwaniom klientów – a te mogą naprawdę zaskoczyć. W jednym sezonie modne są restauracje wzorowane na góralskich chatkach oferujące dania... The post Jak technologia zmienia oblicze współczesnej gastronomii? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Tropikalne cold brew, wspomnienie lata w szklance Smak,... ⇖ 15
Bardzo smaczny i zdrowy syrop z czarnego bzu z małą... ⇖ 79
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 16
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 21
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 82
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 21
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Jak umilić sobie i bliskim dzień? Wystarczy filiżanka... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany Torty to nieodłączny element wielu... ⇖ 13
Artykuł sponsorowany Letni bestseller: serwis obiadowy... ⇖ 59
Leniwe kluski z miodowo-jogurtowym sosem Dziś mam dla Was... ⇖ 59
Mrożona brzoskwiniowa herbata Szukacie prostego, pysznego... ⇖ 55
Peruwiańska arabika w Twojej filiżance – jak wybrać,... ⇖ 80
Olej z rokitnika to jeden z tych produktów naturalnych,... ⇖ 71
Prosta sałatka z mozzarellą i pomidorem Lubicie sałatki?... ⇖ 92
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1439
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 781
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 632
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 544
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 510
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 456
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 453
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 443