Jak ubić pianę z białek,aby była sztywna.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/06/jak-ubic-piane-z-biaekaby-bya-sztywna.html
Aby piana z bialek byla sztywna i nie rozlewala sie nam, nalezy pod sam koniec ubijania dodac szczypte soli, kilka kropel octu lub odrobine kwasku cytrynowego. Nastepnie ubijamy jeszcze chwile ,...
Najnowsze przepisy
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 15
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 16
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 24
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 97
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 19
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 21
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 112
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 209
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 224
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 230
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 243
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2059
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1129
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 878
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 538









































