Jak ubić pianę z białek,aby była sztywna.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/06/jak-ubic-piane-z-biaekaby-bya-sztywna.html
Aby piana z bialek byla sztywna i nie rozlewala sie nam, nalezy pod sam koniec ubijania dodac szczypte soli, kilka kropel octu lub odrobine kwasku cytrynowego. Nastepnie ubijamy jeszcze chwile ,...
Najnowsze przepisy
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 3
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 9
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 80
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 18
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 118
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 215
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 230
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 236
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 246
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 410
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 312
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 302
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 248
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 196
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 157
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 133









































