Jak ubić pianę z białek,aby była sztywna.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2014/06/jak-ubic-piane-z-biaekaby-bya-sztywna.html
Aby piana z bialek byla sztywna i nie rozlewala sie nam, nalezy pod sam koniec ubijania dodac szczypte soli, kilka kropel octu lub odrobine kwasku cytrynowego. Nastepnie ubijamy jeszcze chwile ,...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 19
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 20
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 21
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 17
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 18
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 122
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 219
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 231
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 237
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 248
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 586
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 514
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 490
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 388
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 379
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 266
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 261
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 255









































